Voor wie

Wij zijn er niet voor iedereen. Wij zijn er voor een select aantal cliënten. Bij wie wij passen. En die bij ons passen. Zodat we hen daadwerkelijk gepassioneerd de toegewijde aandacht kunnen geven die ze toekomt. Dat betekent dat we beperkt zijn in het aantal cliënten dat wij kunnen bedienen. Wij richten ons in het bijzonder op de volgende cliënt-groepen.

Families en familiebedrijven
De eerste en de volgende generaties. De generatie die zelf het vermogen van het begin af aan heeft opgebouwd. De generatie aan wie het vermogen door vererving is overgegaan. De generatie die wat te verwachten heeft, daarop voorbereid wordt en haar verantwoordelijkheid gaat nemen. Families waarvan familieleden met elkaar een onderneming drijven en bedrijfsopvolging of verkoop een naderend thema is.

Vermogende particulieren
High Net Worth Individuals; particulieren met een hoog inkomen en/of substantieel vermogen.

Ondernemers/DGA’s
Ondernemers die hun groeidoelstellingen willen realiseren. Ondernemers die een onderneming hebben opgebouwd, of uitgebouwd en die de onderneming willen overdragen of dat reeds hebben gedaan. Bijvoorbeeld ondernemers in de internet-, telecom-, software of gaming industrie. Ondernemers die een vastgoedportefeuille hebben weten op te bouwen. Vrije beroepsbeoefenaren als medici, advocaten, notarissen en belastingadviseurs. En natuurlijk: de jonge honden: de zelfbewuste self made ondernemers onder de veertig jaar.

Ondernemingen
Ondernemingen die behoefte hebben aan (interim) hoogwaardige ondersteuning op het gebied van legal, compliance, governance en (crisis- of verander-)management.

Media- en entertainment persoonlijkheden
Getalenteerde publieke persoonlijkheden met naamsbekendheid. Naamsbekendheid die soms offers vraagt, maar zich daar tegenover vertaalt in aan roem gerelateerde gages en vergoedingen.

(Oud)Topsporters
Sporters die zich onderscheiden of hebben onderscheiden met sportieve prestaties en vaak al op jonge leeftijd onvoorbereid grote verantwoordelijkheid en weelde worden verondersteld te kunnen dragen en die solide begeleiding of een zaakwaarnemer kunnen gebruiken.

Alleenstaanden
Mannen of vrouwen die alleen zijn komen te staan, door echtscheiding of overlijden. Die zich nooit eerder met vermogensbeheer hebben bezig gehouden. En nu ondersteuning behoeven.  Mannen of vrouwen die carrière maken of hebben gemaakt en die voortdurend moeten zien om te gaan met conflicterende prioriteiten van werk en zorg voor het gezin of met volledige overgave de full time zorg voor het gezin op zich hebben genomen. En die niet ambiëren om ook nog eens daar boven op de zorg voor het vermogen op zich te nemen.

Vermogensfondsen, fondsenwervende instellingen, religieuze organisaties
Bestuurders van instellingen, bijvoorbeeld vermogensfondsen, fondsenwervende instellingen en religieuze organisaties,  alsmede van vennootschappen (holding-, pensioen- of beleggingsvennootschappen),  die de taak hebben om het hun toevertrouwde vermogen op de best mogelijke wijze te beheren en externe bestuurs- participatie, vermogensregie of ondersteuning bij maatschappelijk verantwoord ondernemen en  goed ondernemingsbestuur verlangen.