Ons team

Bestuur
Bloomsbury wordt vertegenwoordigd door haar bestuurder G.H.H.J. (Geert) Janssen. Geert (1966) is jurist, een vastgoed- en beleggingskundige en een ondernemende bedrijfskundige. Een analytische geest. Dienstbaar, toegewijd en communicatief. Zakenpartner, trusted advisor, teamspeler en probleemoplosser. Gepokt en gemazeld.

Eerder was Geert notaris en full equity partner bij de advocatenkantoren Simmons & Simmons en Stibbe in Amsterdam. Als notaris en trusted advisor begeleidde hij naast een groot aantal ondernemingen uit diverse sectoren ook vermogende particulieren en families bij hun strategische keuzes en de uitvoering daarvan. Hij werd door Legal500,  Chambers & Partners, Advocatie en PropertyNL één van de “leading individualsgenoemd. Geert startte zijn loopbaan bij Loeff Claeys Verbeke, rechtsvoorganger van Loyens & Loeff en Allen & Overy.

Geert studeerde rechten aan de Rijksuniversiteit Leiden, behaalde een masters in vastgoed- en beleggingskunde (MRE) aan de School of Real Estate van de Universiteit van Amsterdam en voltooide het Global Executive MBA programma van de vijf  in een consortium samenwerkende business schools: de Chinese University of Hong Kong; Escola de Administração de Empresas de São Paulo, Fundação Getúlio Vargas; EGADE Business School, Tecnológico de Monterrey; Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit; en Kenan-Flagler Business School, University of North Carolina at Chapel Hill.

Teamsamenstelling
Geert is verantwoordelijk voor de relatie met de cliënt. Hij is bij elke opdracht persoonlijk betrokken. Per cliënt of per opdracht zal er, zo gewenst en afhankelijk van het geval, in samenspraak met de cliënt een team kunnen worden geformeerd.

profiel foto